Seleccionar página

z_Donacions

Logo de Zamdart

El cost dels retirs que mantenim és possible gràcies a la generositat dels ponents, ja que no perceben cap compensació econòmica per la seva intervenció. La quantitat fixada es destina exclusivament per a pagar l’estada de les dues pensions completes a la Hostatgeria del Monestir, i queda un petit romanent que fa de coixí per afrontar el proper retir amb una mica de tranquil·litat.

Per assegurar aquesta continuïtat sense fer especials equilibris, estaria be disposar d’un dipòsit obtingut de les donacions, a fi de compensar econòmicament els ponents i artistes participants.
Això podria permetre conservar un preu de subscripció al retir el més a prop possible del cost de la Hostatgeria, i facilitar d’aquesta manera la permanència del projecte.

Les donacions també es fan imprescindibles per a portar a terme tot el seguit de projectes esmentats en aquest web i els que sobrevinguin en un futur:

  • Per l’edició de tríptics
  • 
Per a la publicació de llibres, treballs de recerca, catàlegs…
  • 
Per la compra o lloguer de material d’infraestructura
  • Per a tenir un romanent disponible de cara a la propera edició que correspongui: Exposicions, suport a les propostes dels artistes: idees, projectes, experiències per a compartir

Per a fer la donació, podeu ingressar al compte de Zamdart (La Caixa)
ES18 2100 1138 1602 0010 6822

Si voleu, podeu indicar el vostre nom i cognom, l’adreça electrònica i el número de telèfon fix i mòbil, amb la finalitat de rebre informació de les activitats de Zamdart i gaudir del descompte corresponent al cost de les activitats organitzades.